HARMONIA, UNITAT I PAU. Aquestes paraules resumeixen l’esperit del nou vaixell insígnia de la flota de Costa Cruceros. El Costa Concordia, que va tenir la seva cerimònia d’avarada el 2 de setembre passat a les drassanes Sestri Ponente de Fincantieri (Gènova), serà el vaixell de passatgers més gran d’Itàlia. El creuer inaugural, previst per al 14 de juliol del 2006, sortirà de Civitavecchia per completar un itinerari de nou dies amb escales a Savona, Barcelona, Alacant, Gibraltar, Lisboa, Cadis i Màlaga, i tornarà a Civitavecchia el 23 de juliol. Posteriorment, el Costa Concordia oferirà viatges de 7 dies amb la visita dels ports de Civitavecchia, Savona, Barcelona, Palma de Mallorca, Tunis, Malta i Palerm. “Aquest vaixell és un v e rd a d e r e x e m p l e d’innovació i alta tecnologia”, assegura Pier L u i g i Foschi, president i conseller delegat de Costa Cruceros. El vaixell pesarà 112.000 tones, tindrà 290 metres d’eslora, 1.500 camarots i una capacitat total per a 3.780 hostes.

INSTAL·LACIÓ EXCLUSIVA
Amb unes instal·lacions modernes i confortables, el Costa Concordia presenta una innovadora instal·lació, el Samsara Spa, un exclusiu centre wellness de 1.900 metres quadrats –estès al llarg de dos ponts–, que serà el més gran d’aquestes característiques que s’hagi construït mai en un temperatura de 33º C. El balneari i el rasul, un tractament netejador tradicional de l’Orient Mitjà que utilitza l’argila i el vapor per alimentar i revivificar la pell, són altres de les innovacions. Un gimnàs, una sauna, un bany turc i un solàrium completen els equipaments del centre.

SIMULADOR DE FÓRMULA 1
Per submergir-se de ple en el món wellness del Costa Concordia, els passatgers tindran a la seva disposició 55 camarots Samsara i 12 suites Samsara, d’agradable atmosfera oriental. Aquestes àrees tindran accés directe a l’spa i disfrutaran d’una sèrie d’instal·lacions extres (televisió de pantalla plana i un joc especial Samsara d’accessoris de bany). A més del centre wellness, el Costa Concordia sorprendrà els passatgers amb destacades innovacions, com el simulador de fórmula 1 i les dues piscines amb coberta retractable de vidre, una d’elles amb un volum de 60 metres i una pantalla de vídeo gegant de 18 metres. 13 bars, 5 restaurants, 3 piscines, 5 jacuzzis, un teatre de dues plantes, una pista de jòguing de 170 metres, casino, discoteca, internet, biblioteca, centre comercial, club per a nens i àrea de videojocs completen l’oferta lúdica del nou vaixell de Costa Cruceros. La decoració del vaixell, que ha anat a càrrec de l’arquitecte americà Joseph Farcus, recrea diferents estils europeus del segle XX: des del gòtic irlandès i l’art déco belga fins al barroc austríac i el postmodernisme italià. vaixell. Pensat per trobar-hi la felicitat, la instal·lació destaca pels tractaments basats en els principis d’ayur-veda, una antiga ciència índia de curació i benestar que combina les tècniques històriques del massatge oriental amb la investigació científica més avantguardista. A la piscina interior, enmig del centre, els hostes podran disfrutar de sessions de talassoteràpia, amb motors d’aire que practiquen un massatge al cos en aigua de mar ionitzada i a una