A AQUESTES ALTURES, alguns seguim sense entendre com una pedra s’enfonsa a l’aigua i un creuer de 110.000 tones es desplaça graciosament. Però, de fet, el més sorprenent del Carnival Liberty, de Carnival Cruise Lines, no és el seu pes, sinó l’inoblidable itinerari de dotze dies que ofereix pel Mediterrani. L’entrada en servei d’aquest superliner amb capacitat per a 2.974 passatgers està programada per al dia 20 de juliol. A partir de llavors, el programa del Carnival Liberty comprendrà vuit viatges d’anada i tornada, amb sortida des de Roma ( C i v i t a v e c – chia), del 20 de juliol al 12 d’octubre del 2005. Aquest fantàstic itinerari, amb escala en set ports, visitarà algunes de les ciutats d’Europa més belles i històriques: Nàpols (Itàlia), Dubrovnik (Croàcia), Venècia (Itàlia), Messina (Sicília), Barcelona (Espanya), Cannes (França) i Livorno (Itàlia). Durant el recorregut, els passatgers poden visitar populars destins, com Capri, Taormina, Montecarlo i Florència. Igualment, podran prolongar les seves vacances per Europa a Roma amb paquets en terra d’una a tres nits, ja sigui abans o després del creuer. “El Carnival Liberty no només ofereix unes vacances diferents i memorables, sinó que els serveis i les instal·lacions de valor afegit amb què compta, així com els bonics ports on fa escala, el converteixen en el vaixell ideal per fer un pintoresc creuer per Europa”, ha expressat Bob Dickinson, president de Carnival.

DARRERE LA FAÇANA
El disseny interior del Carnival Liberty evoca les obres de grans artistes i artesans. La seva temàtica central es manifesta al Grand Villa Garden Atrium, on conflueixen estructures de ferro fos amb obres de paleta, terrisseria i pintura, per crear un elegant ambient. El Venetian Palace, principal saló d’espectacles, capta la diversitat i la qualitat artística que identifica la fabulosa ciutat italiana dels canals, mentre que als menjadors Gilded i Sterling destaca l’art del servei de taula més exquisit. Harry’s, el supper club del vaixell, està inspirat en les famoses peces de joieria del dissenyador Harry Winston. El Gloves Sports Bar explora el paper dels treballs de cuir, particularment en relació amb els esports. L’art corporal es destaca al Tattoos Dance Club, i la fotografia, al bar de vins Paparazzi.

VALOR AFEGIT
El que és el quart vaixell de l’exitosa classe Conquest de Carnival comptarà amb una àmplia gamma de serveis i comoditats. En primer lloc, un spa de més de 1.200 metres quadrats, àmplies instal ·lacions per a nens i adolescents i nombroses opcions gastronòmiques, incloent-hi dos restaurants formals de dues cobertes d’altura, un restaurant al costat de la piscina amb capacitat per a 1.400 comensals i l’alternatiu Supper Club. El vaixell, amb tretze cobertes per a passatgers, també tindrà un cibercafè, pista per córrer, pastisseria, un casino i un teatre de diversos nivells, en què es presentaran luxoses produccions al més pur estil de Las Vegas. Perquè cada un trobi al seu interior el seu espai de llibertat.