DES DE L’INSTANT en què, a finals del segle XIX, Francesco Nistelweck i Berta Hassler van decidir obrir l’Hotel Eden, nombrosos noms històrics han passat per aquest antic palauet, que s’alça unit al verd dels jardins de Villa Borghese, de Villa Ludovisi i de Villa Malta. L’hotel, de la cadena Le Méridien, té més de cent anys, però no se li noten: el 1994, una remodelació que va costar més de 15 milions d’euros i tres anys de feina va tornar a la ciutat de Roma tota l’esplendor de l’Eden. En aquest hotel, el luxe és elegància refinada i mai es mostra amb ostentació. La combinació de formes, colors i materials se subratlla amb les alfombres, els quadros i les porcellanes que embelleixen els espais, amb un toc íntim, com si es tractés d’una casa particular.

MENÚ D’ALTURA
Ubicat al sisè pis de l’hotel, el restaurant La Terrazza dell’Eden és el punt de reunió d’hostes i personatges vip de la societat italiana. Piazza Venecia, Piazza Spagna, el Vaticà, el Gianicolo, els jardins de Villa Borghese, Villa Medici i els seus voltants… No hi ha un plaer més gran que acompanyar un espectacle com aquest amb un atac al sentit del gust proporcionat per les mans màgiques d’Adriano Cavagnini, xef de l’establiment.

GRAN LUXE
L’atmosfera única i l’encant inimitable de la planta superior de l’hotel ja no és una cosa exclusiva dels hostes d’un dels bars i restaurants més chic de la ciutat de Roma. Allà s’hi afegeix una nova joia, en forma de suite, unes vistes espectaculars i un estil inconfusible. Un apartament d’estil cinematogràfic, de 200 metres quadrats, ideat per satisfer els capritxos dels clients més prestigiosos, als seus dos dormitoris, dos banys, un saló i un estudi.